Vaak geven wij onze cursussen bij onze klant op locatie en op maat gemaakt. Op deze manier dragen wij onze kennis graag aan u over en kunnen wij onze cursussen passend maken op de vraagstukken die er binnen uw organisatie spelen. Hiermee behaalt u altijd een hoog rendement aangezien uw medewerkers op een effectieve manier op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen en direct deze kennis toe kunnen passen en uit kunnen dragen. Wij zorgen er voor dat onze cursussen altijd praktisch zijn en tot de verbeelding spreken.

Heeft u een leervraag op het gebied van Kwaliteitsborging, Energie en duurzaamheid (BENG, NOM, energieneutraliteit, Gasloos Bouwen, Circulair Bouwen), installatietechniek, Bouwfysica (ook PKVW, Woonkeur), Bouwregelgeving en juridisch advies,  Brandveiligheid of Akoestiek dan helpen wij u graag verder.

Alle cursussen die wij in ons open aanbod aanbieden kunt u uiteraard ook incompany volgen.
Meerdaagse cursussen kunt u incompany volgen vanaf een deelnemersaantal van 8 personen.

Contact

U kunt voor vragen contact met ons opnemen via onderstaande contactformulier.
Of u belt 030 – 2411 227 en/of stuur een e-mail naar info@bouwforum.nl

 

Contactformulier

  • Wij gaan vertrouwelijk met de door u ingevulde gegevens om, geheel volgens de richtlijnen voor Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Lees onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.