Training kwaliteit maken met details

In de training kwaliteit maken met details leert u de belangrijkste voorwaarden voor het maken van goede en robuuste details. Veel bouwschades zijn te herleiden naar een aantal principes. Door het in acht nemen van enkele belangrijke basisregels bij de ontwikkeling van bouwkundige details kan de kwaliteit al op voorhand worden geborgd. Nog steeds zijn details voor alle betrokkenen in het bouwproces belangrijk. We moeten ervoor zorgen dat informatie klopt. Daarom is een detail geen kleinigheid, het is bepalend voor de kwaliteit en de uitstraling van het gebouw. Aan de hand van vele praktijkvoorbeelden en de SBR-CUR-Referentie-details leert u in deze training de principes van goede details.

Onderwerpen

  • Hoe beheerst u de kwaliteit van ontwerp tot oplevering?
  • Welke lessen kunnen we leren uit de diverse praktijkvoorbeelden? Hoe kunnen we waterschades voorkomen, wat zijn de spelregels voor luchtdichting? Wat moet je doen bij condens en wat is een goede thermische schil? enz.
  • Wat is van belang bij de geluidwering tussen ruimten en de geluidswering van (woning)installaties?
  • Hoe gebruik je op een handige manier de referentiedetails?
  • Hoe beoordeel je de bouwkundige details?

Bestemd voor

Aannemers, ontwerpers, bouwkundig tekenaars, opzichters, toezichthouders.

Training kwaliteit maken met details

Incompany training

U kunt deze training ook incompany volgen waarbij wij ingaan op de vraagstukken en behoeften die er binnen uw organisatie spelen. Laat dan hier uw gegevens achter, dan nemen wij contact met u op.

Docenten

Datum, tijd en locatie

  • Ing. Sander van der Tol
    Nieman Raadgevende Ingenieurs

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.

Prijs

Cursus € 295,-
per persoon, excl. BTW.