Masterclass kwaliteitsborging voor het bouwen

De toenemende focus op Kwaliteitsborging is in volle de gang. Met het aannemen van de Wet Kwaliteitsborging voor het Bouwen begint er nu echt urgentie te ontstaan. De impact op organisaties en projecten is groot maar er liggen ook grote kansen. Kansen om eindelijk echt werk te maken van samenwerking, van innovaties en uiteraard de beoogde kwaliteitsslag. Met een duidelijke visie en een procesaanpak boven een projectaanpak creëren van onderscheidend vermogen.

Na een korte terugblik over de Wet kwaliteitsborging aandacht voor de meest recente en te verwachten ontwikkelingen. We geven een toelichting op de belangrijkste elementen uit de wet en de impact hiervan op organisaties en rollen. Welke eisen er worden gesteld aan instrumenten voor kwaliteitsborging en welke keuzes er in het proces zijn. De registratie van risicovolle keuringsitems en de opzet van het ‘as built dossier’.

Onderwerpen

Deze masterclass laat vooral ook veel praktijkvoorbeelden zien gebaseerd op jarenlange ervaring en is gericht op beleid en visie
• Wat is de mogelijke impact van de Wkb op uw organisatie?
• Wat houdt kwaliteitsborging in?
• Welke rolverschuiving vindt er plaats door invoering van de Wkb?
• Welk resultaat is te verwachten en hoe ligt dat vast?
• Hoe ziet kwaliteitsborging er in de praktijk uit?

Bestemd voor

Directie en management van bouwbedrijven, ontwerpers en gemeenten

Update kwaliteitsborging

 

Lees hier meer over de Training ‘Kwaliteitsborging voor het bouwen’
In deze training praten wij u bij over alle ontwikkelingen omtrent de Wkb en wat dit voor u in de praktijk betekent. Hierbij trekken wij ook een parallel met geïntegreerde contracten op basis van onder andere UAV-gc.

Docenten

Datum, tijd en locatie

  • ir. Jurgen Slippens
    Nieman Kwaliteitsborging

Er zijn op dit moment geen cursussen gepland.

Prijs

€ 195,-
exclusief BTW