Inschrijven

Inschrijven voor een cursus geschiedt:

1) per post: Bouwforum BV, Postbus 40217, 3504 AA Utrecht.

2) via www.bouwforum.nl door formulier in te vullen onderaan informatiepagina van de cursus.

Overeenkomsten/opdrachten voor Incompany trainingen worden alleen uitgevoerd na ontvangst van een door beide partijen ondertekende offerte.

Locatie

Een routebeschrijving naar de cursuslocatie ontvangt u bij de bevestiging van uw inschrijving.

Kosten

Deelnemerstarieven zijn inclusief catering bij cursussen van een gehele dag en digitale hand-outs die naderhand per mail worden verstuurd en exclusief parkeerkosten en BTW.

Abonnees profiteren

Annuleringsvoorwaarden bij open-inschrijvingen

Tot 1 week voor de aanvangsdatum kunt u, uitsluitend schriftelijk, annuleren.
Wij brengen daarvoor € 75,- (excl. btw) administratiekosten per geannuleerde deelnemer in rekening. Bij annulering binnen een week voor de datum van de bijeenkomst brengen wij u het volledige tarief in rekening, ook wanneer de aanmelding binnen deze periode heeft plaatsgevonden. Vanwege het beperkte aantal deelnemers per cursus, is het helaas niet mogelijk door te schuiven naar een andere cursusdatum. Natuurlijk is het wel mogelijk een plaatsvervanger, in het bezit van uw uitnodiging, te laten deelnemen.

Bouwforum behoudt te allen tijde het recht om bij onvoldoende deelname de cursussen te annuleren. Ook behoudt Bouwforum  het recht de cursuslocatie te wijzigen naar een andere locatie in de omgeving van de oorspronkelijke locatie.

Leveringsvoorwaarden

Van toepassing zijn de Algemene Voorwaarden van Bouwforum BV Kamer van Koophandel Utrecht (Handelsregister) onder nummer 30110987.

Inlichtingen

Voor verdere informatie over de inhoud van de cursus en uw inschrijving kunt u zich wenden tot Bouwforum via email-adres info@bouwforum.nl met vermelding van uw naam en telefoonnummer.